Juf Mirijam in groep 1/2

Hallo allemaal, 

Na de herfstvakantie zijn er voortaan twee juffen in groep 1/2!  

Juf Wendy kennen jullie natuurlijk al. Zij blijft jullie juf aan het begin van de week. En Juf Mirjam komt daar op het einde van de week bij. Wij hebben er super veel zin in om samen veel leuke, gezellige en leerzame dingen met jullie te gaan doen! 

Dinsdag na de vakantie zijn Juf Wendy en Juf Mirjam er één dagje samen. Dan kan Juf Mirjam alle kinderen alvast leren kennen. Op donderdagavond, tijdens de Kijkavond, is ze er ook. Dan kan ze ook meteen alle papa's en mama's zien. 

Vanaf vrijdag gaat ze dan echt beginnen in de klas. De eerste drie weken alleen op vrijdag en daarna iedere donderdag en vrijdag.  

Juf Mirjam werkt nu nog op een andere school, in het speciaal onderwijs. Maar daar gaat ze aan het einde van de maand stoppen. Ze heeft ook een eigen RT-praktijk, waar ze thuis les geeft aan kinderen. 

Juf Mirjam woont in Uden, samen met haar man Tom en drie kinderen; Lotte, Wessel en Hidde. Ze heeft ook een hond. 

Als ze niet aan het werk is, speelt Mirjam graag met haar kinderen in de speeltuintjes of de bossen. Dus kijk maar goed rond, dan zie je haar vast weleens ergens lopen.  

Jullie willen vast nog veel meer van deze nieuwe juf weten! Dat mogen jullie haar dinsdag, als ze voor het eerst komt, allemaal vragen. En ook de papa's en mama's mogen met vragen, opmerkingen of om zich voor te stellen altijd even binnenlopen.  

Groetjes de juffen van groep 1/2  

 

Media
  • juffen.JPG